Advies

Bij het runnen van een bedrijf komt veel kijken naast het voeren van uw hoofdactiviteiten. Denk hierbij aan de financiële administratie, de fiscale aangiftes, personeelszaken, marketing en nog vele andere bedrijfsprocessen die goed beheerst dienen te worden. Ultra A&A kan u bijstaan bij het realiseren van uw bedrijfsplan. Op basis van een intakegesprek wordt in kaart gebracht welke aspecten u belangrijk vind en welke expertise u daarbij nodig hebt. Door ons brede netwerk kunnen wij u faciliteren in diverse specialismen zodat u bedrijfsprocessen optimaal kunt benutten.

 

Fiscaliteit

De fiscaliteit is onderhevig aan veranderingen en vernieuwingen. Ultra A&A weet hier wel raad mee. Wij kunnen u volledige ondersteuning bieden en geven u het advies op maat zodat u voldoet aan de wettelijke eisen en optimaal profiteert van belastingvoordelen. Alle fiscale en ingewikkelde vraagstukken waarmee u te kampen heeft, hebben wij wel een oplossing voor. Het kunnen ook simpele bezwaarschriften zijn tot zeer ingewikkelde procedures. Wij werken nauw samen met een fiscaal advocaat die u volledig ontzorgt in alle fiscale procedures tegen de Belastingdienst of andere overheidsinstanties. Ultra A&A kan u ook begeleiden bij het opzetten van een fiscale constructie die het beste past bij uw bedrijfsactiviteiten. Ook adviseren wij u hoe u uw organisatie het beste kunt inrichten op fiscaal gebied om aan alle eisen van de Belastingdienst te voldoen.

 

Personeelszaken

Ook kunnen wij u van dienst zijn met betrekking tot het voeren van een juist personeelsbeleid. Naast advies over personeelswerving en arbeidsvoorwaarden, bieden wij het opstellen van arbeidscontracten aan, kunt u ondersteuning krijgen bij het verzorgen van beoordelings- en functioneringsgesprekken en kunt u op ons rekenen op het gebied van werving en selectie en ontslag.

 

Marketing

Als u uw organisatie op de rails hebt bent u er nog niet. Hoe voert u het juiste beleid ten aanzien van de markt waar u actief in bent? Wat is het juiste marketingbeleid dat gevoerd dient te worden in de huidige marktomstandigheden? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik nieuwe klanten krijg? Met al deze vraagstukken en nog meer kunnen wij u adviseren en ondersteunen op het gebied van marketing en verkoop. Dit wordt gedaan middels een pakket op maat.

 

Procesmanagement

De processen in een onderneming zijn van groot belang. Als de processen goed verlopen krijgt u de juiste informatie op de gewenste tijdstip en bent u up-to-date over de huidige staat van uw onderneming. Lopen de processen niet goed, dan is het vaak lastig om te zien wat verbeterd dient te worden. Hierbij kunnen wij u helpen. Wij bieden procesmanagement aan in een pakket op maat. Zo weet u hoe u uw processen het beste kunt inrichten om met de minste input de beste informatie voorhanden te hebben.

 

E-commerce

Wilt u uw onderneming ook zichtbaar maken op het internet? Dan bent u bij Ultra A&A aan het juiste adres. Wij bieden ook volledige ondersteuning met betrekking tot E-commerce. Nadat wij in samenspraak met u hebben vastgesteld wat uw wensen zijn, wordt er gekeken naar een oplossing die het beste past bij uw wensen. Dit kan zijn van een informatieve website over uw onderneming met contactmogelijkheden tot een complete webshop.

Geïnteresseerd?

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.