Over ons

Ultra A&A is vakbekwaam en heeft meer dan 10 jaar kennis en ervaring op het gebied van boekhouding en administratieve dienstverlening. Wij zijn in staat om zowel de ondernemer in het klein – en middenbedrijf als de particulier volledig te begeleiden, hoe klein of groot de werkzaamheden ook mogen zijn. Doordat we gespecialiseerd zijn in ons vakgebied, zijn we in staat onze klanten de juiste oplossing te bieden zodat de bedrijfsvoering optimaal uitgevoerd kan worden.

Het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en het opbouwen van een langdurige vertrouwensrelatie met klanten hebben wij hoog in het vaandel staan. Een persoonlijke benadering en aandacht voor al uw wensen staan bij ons centraal, wat resulteert in een prettige en langdurige samenwerking.

Ons kantoor staat voor duidelijkheid, nakomen van afspraken en een open en eerlijke wijze van samenwerken. Middels rapportages zullen wij u regelmatig op de hoogte houden van uw financiële situatie.

Door onze uitgebreide specialistische kennis kunnen wij ondernemingen vanuit verschillende branches ontzorgen. Denk hierbij aan de detail- en groothandel, internationale handel, transport- en vervoerssectoren, horecabedrijven, gezondheidszorg en nog veel meer.

Wij zorgen ervoor dat uw administratie voldoet aan alle eisen die door de Belastingdienst zijn opgelegd en proberen voor iedere cliënt het maximale eruit te halen. Doordat wij continu op de hoogte zijn van alle wetswijzigingen, zijn wij in staat u van het best passende advies te voorzien. Dit geldt overigens ook als u activiteiten heeft in het buitenland. Ook hier hebben wij namelijk specialisten voor.

Ons kantoor is uw betaalbare deskundige op dit gebied en is u graag van dienst. Wij maken gebruik van slimme oplossingen door automatisering, wat ons in staat stelt om zeer efficiënt te werken en veel kosten te besparen. Hierdoor kunnen wij onze diensten tegen zeer aantrekkelijke en concurrerende tarieven aanbieden.

Onze dienstverlening laat zich kenmerken als persoonlijk, adequaat en helder, waardoor u vooraf weet wat de kosten zijn en u nooit voor verrassingen komt te staan!

Geïnteresseerd?

Indien u vragen heeft over onze dienstverlening of een vrijblijvende afspraak en/of offerte op maat wenst, neem contact met ons op.