Starters

Als starterende onderneming wordt u geconfronteerd met allerlei zaken waar u niet eerder mee te maken hebt gehad. U kunt hierbij denken aan de ondernemingsvorm, inschrijving en aanmelding bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst, goodwill bij overname, ontwerp van een website en tal van andere zaken. Wij kunnen u van A tot Z begeleiden en adviseren zodat u direct aan de slag kunt met uw onderneming en niet voor verrassingen komt te staan.

Wij vinden het erg belangrijk dat de kosten in evenwicht zijn met de inkomsten van een startende onderneming. Omdat wij beseffen dat het startersproces vaak financieel niet eenvoudig is, hanteren wij voor starters een speciaal starterstarief om zo de kosten tot het minimum te beperken.

Voor u als starter, hebben we een pakket ontwikkeld met alle zaken die u nodig heeft als startende. Ultra A&A beschikt tevens over diverse samenwerkingen, waardoor u naast alle gemakken ook kunt genieten van voordelige combinatieprijzen. Wij werken bijvoorbeeld samen met een webdesigner die middels grafisch ontwerp kan zorgen voor o.a. een logo, website, visitekaartjes, enveloppen en briefpapier.

Geïnteresseerd?

Indien u vragen heeft over onze dienstverlening of wenst u een vrijblijvende afspraak en/of een offerte op maat.